FSM Oy

Olemme maan johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden tukkuliike sekä olemme toiminut 25 vuotta turvatekniikan maahantuojana. Viime vuosien aikana olemme vahvistaneet tuotteistoamme sekä asemaamme verkkotuotteiden ja konesalien toimittajana.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaikki kiinteistön turvateknisessä valvonnassa tarvittavat laitteet ja järjestelmät, suurimpina tuoteryhminä hälytysjärjestelmät, hälytysten vastaanotto, videovalvonta, kulunvalvonta, paloturvallisuus sekä tietoverkko- ja IT-mekaniikan tuotteet. Tuotteitamme myyvät sähkötukut sekä maan kattava valtuutettujen jälleenmyyjien myyntiverkosto.

Gigaset liiketoimintayksiköllämme on pitkä kokemus verkkotuotteiden alihankkijana ja palveluntuottajana. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet konesaleihin energiaa säästäviä kokonaisratkaisuja sekä toimittaneet moduulirakenteisia valmiskaapeleita, joiden ansiosta laadukkaan ja toimintavarman kaapeloinnin kustannukset ja aikataulut saadaan puristettua minimiin.

Myyntikonttorimme ja myymälämme sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa sekä Nokian Kolmenkulmassa. Vantaalla meillä on päävarasto. IT-liiketoimintayksikkömme sijaitsee Karkkilassa. Palveluksessamme on reilu parikymmentä turvallisuuden ammattilaista ja toimintamme on jatkuvassa kasvussa.

Yrityksellämme on ollut Inspectan myöntämät ISO9001 sertifikaatti sekä virallinen rikosilmoitinliike sertifikaatti vuodesta 2012.

Maailmamme on muuttunut, joten turvallisuusratkaisut kuuluvat päivittäiseen elämäämme.

 

 Inspecta_ISO9001_ISO14001_lowres.jpg      FK_logo.gif